Siirry sisältöön

CRT Pro Race Team

Ketä ja mitä on CRT Pro Race Team?

He ovat hulttio viikareita Villähteeltä. Jästipäitä ja peräänantamattomia pölöjä, jotka jaksaa vuodesta toiseen rallata kiihdytysratoja.

Tarina vie niinkin kauas kuin vuoteen 2000 ja ensiaskeliin kiihdytysautoilun pariin katu turbo BMW 1602 rakentelun parissa.
Team perustui kolmeen kaverukseen Jani (allekirjoittanut ), Timo Heinonen ja Janne Naukkarinen. ja uutuuden viehätykseen turbot ja katuautot. Ensimmäinen vihreä Parma keittiöt tarroilla varustettu BMW team kantoi nimeä Ve-Sa ky racing. Pääsponsorina kun oli oma isä Vesa Lindqvist.
Muutaman ensiaskeleen, katukilpailupalkinnon ja vuoden jälkeen haluttiin lisää voimaa ja vauhtia.
Tie vei uuteen autoon Laukkasen Terolta ostettuun BMW 2002 seen, jossa oli enemmän potentiaalia todelliseen kilpailuun. Tässä vaiheessa oma poika Nico oli kasvanut jo ikää ja kiinni isän harrastukseen, sillä kohtalolla, että tuli teamiin mukaan. Tuolla siniharmaalla, myöhemmin musta trueflame liekeillä varustettu paholainen toi meille useita osakilpailu pystejä ja Suomen mestaruudet Street B sarjassa vuosina 2010 ja 2011.
2010 oli kumminkin ostettu jo vahinkovakuutuskeskuksesta puoli auton mittaa rutattu E36 sarjan coupe BMW. Ajatuksena, josko joskus vielä..

Tämän jälkeen tuli tauko. Tuo luova usemman vuoden tauko joka sain alkuperäisen teamin ikävä kyllä hajoamaan.

Ja vielä mitä..ei siitä lopettamisesta tullut mitään vaan Villähteen metsissä, tallin syövereissä syntyi vuosina 2013-2016 uusi street B sarjaan osallistuva BMW. Tuo mustan puhuva sai ylleensä teamin omistä kätösistä hiilikuitu sisustan. SFI rungon. M3 moottorin ja pinkkiäkin pinkimmän huomiota herättävät kuviot kylkeen.

Tähän tuhkasta nousseeseen ryhmään saatiin jäsenikseen.
Janne Naukkarinen
Nico Lindqvist
Pauli Paloniemi
Timo Jussila
Mari Sainio

Autoa säädettiin ja särjettiin kesät 2016 ja 2017, jotta opittiin salat.
Tämän jälkeen oli palaverin paikka..
liikaa rikkinäisiä osia ja ei vaa kulje..

2018 päätettiin palata street B sarjaan täydeksi kaudeksi, joka oli saanut muuten taukovuosien aikana uuden nimen Top Street.

2018 Teamiksi ja nykyiseksi teamiksi muodostui allekirjoittaneen lisäksi

Pauli Paloniemi
Pasi Hirvonen
Nico Lindqvist
Kalle Vilen
Mari Sainio
Pauli Kuki
Aki Lassila

Alkuvuosi oli huolia huolien perään, kunnes kauden puolessa välissä saattiin jutusta kiinni. Kukin ja Lassilan astuessa remmiin mukaan.
Muu porukka saatiin osittain luotettavuus ongelmat kuntoon ja Tunerit Pauli & Pauli sai voimaa irti Akin opastaessa Nicoa laittamaan kytkin säädöt kohdilleen.
Huikeasta loppukiristä johtuen saavutettiin SM 3. ja autolle uusi ennätys 7.85sec /285kmh.

CRT Pro Race Junior Team

Vuonna 2018 alkunsa saanut Junior team hakee paikkaansa ja tuntumaa kaudella 2019 ..

Kuljettajista 2018 jr dragster lisenssin suorittanut Sara Raitakari on ainoa dragsteriä ajava.

Jr drag bikeä ajavat

Agda Lindqvist Honda cbr:llä
Ida Raitakari KTM Dukella.

Sara Raitakari