Siirry sisältöön

BMW E36 Top Street


Kausi 2019 alkoi kansipahvin pettämisellä. Koko yön team ahersi käyden Kauhavalta Lahdessa Kansityöllä koneistamassa kannen ja hakemassa pajaltamme uuden tiivisteen. Seuraavassa kisassa petti ensimmäinen lohko ja vaihdelaatikko kiukutteli. Varamoottorin asennus ennen Nitrokisoja ja uuden lohkon koneistus, päämoottorin siirtyessä varamoottoriksi.
Nitrokisat.. Moottori syöksi voimaa ja oli kiukkuinen syöttäessään uuden ennätyksen 7,52/268kmh. Kunnes maamerkit alkoivat näyttää siltä että lohko on menossa taas halki..

Taas uuden lohkon koneistus ja moottoriswap ennen 5:ttä sm osakilpailua.
Motoparkissa osakilpailu oli pelkkää painimista.. Kytkin ei pitänyt yhtään uusista levyistä ja 3 lla vedolla. Moottori sammui maalipäähän.. Just.. Lohko halki. Taas yö moottoriswapin parissa varikolla. Pudotuslöhtöön kylmiltään.. Ja vaihteistovika uusiutui karmivalla hetkellä.. Juuri ennen maalia.. Se oli siinä Sm johto oli kutistunut muutamaan pisteeseen.

Jäljellä Finaalit 2019..
Ensimmäisen lajittelu päivä.
Vaihteistovika oli ratkaistu.
Mutta kytkin ei vieläkään pitänyt uusista levyistä.
3 lajittelulähtöä ei yhtää hyväksyttyä lähtöä.
Starttimoottori jäi jumiin toimien enään milloin sattuu ja miten sattui..
Parasta.. Lohko halki ja kansipahvi vuoto..
Kohti kauden viimeistä päivää.. Viettäen yön tietenkin viimeisen valmiinmoottorin vaihdon parissa.. Team päätti vaihtaa uuden kytkimen rekan uumenista.
Aamulla pari lajittelua jäljellä. Ensin varmistettiin läpiajolla lajittelupisteet. Sitten varovasti painetta.mutta ei todellakaan normaalisäädöillä..
Tässä kisassa muiden epäonni oli meidän onni. Muut kärsivät tekniikka murheista niin että pääsimme kaaviossa finaaliin yhdellä vastustajalla.. Jonka päihitimme. Finaalivetoon soolona vastustajan diskauksen myötä.. Se oli siinä hermot lepäsi.. Suomen mestaruus oli saavutettu..


Kausi vaati meiltä 6 moottorilohkoa. 1 sylinterikannen. Yhden vaihteistokuoren. Uuden perän ja tuhottomasti tunteja.
Mitä mä voin kuskina sanoa.
Mulla on maailman paras team takana ja tukena